15 juni 2011

Idag




Morgonskrotan :)

Vi mår bra, det är lite svårt att blogga. Har man en stund över så fixar man med annat eller vilar.

Inte för att det är speciellt jobbigt, Vilma sover och äter och kissar och sprattlar. Bajsar inte så ofta och gnäller lite när det är "på gång".. Men vilket enkelt barn man har att göra med!
Vissa nätter sover hon från 23.30 till 06.30, äter en jättemåltid och somnar om till 10. Hon vill sova nära just nu, i sängen bredvid mig eller Christofer. Efter en måltid somnar hon i famnen, men ibland när man lägger ner henne och går för att göra nått så vaknar hon och blir ledsen. Jag glömmer bort att hon faktiskt bara är 26 dagar gammal, självklart vill hon vara nära!
Hon är som så stor i sättet, hon håller upp sitt huvud själv, hon fäster blicken väldigt fokuserat och vänder huvudet mot det hon vill kolla/lyssna på.
Igår var vi på BVC, 4350 gram och 55 cm lång, stora tjejen!

Det är svårt att inte hålla på med tusen saker som man är van. Man vill tvätta, städa, ordna, fixa och stöka, men Vilma vill mysa och ta det lugnt. Just nu passar inte bärselen eller babygymmet, det lär säkert göra det sen men inte nu. Nu vill hon ligga i famnen eller sitta i knät och titta en i ögonen, och varför inte?
Det är en fas hon går igenom, man blir väldigt begränsad men det känns värt att ta tillvara på, för snart har hon väl en fas då hon inte vill vara nära utan vara självständig, och då lär ju jag vara gossugen ;)


1 kommentar:

Anonym sa...

Lilltjejen! Bra att hon verkade trivas hos oss, hon kommer ju få hänga här en del :-)
Tack för igår!
Kram
Johanna