26 maj 2011

Nu har hon ett namn!

Vi har funderat och tänkt, provat att kalla henne olika namn. De namn vi tidigare tänkt oss funkade inte alls, det såg vi direkt när hon kom ut och låg på mitt bröst. Då sa Christofer ett namn som vi aldrig tidigare pratat om, och även fast vi provat andra namn sen dess så inser vi båda att inget annat duger.

Hon heter Brunström efter sin far (och i framtiden kanske även hennes mor, vem vet).
Hon hade ett mellannamn klart redan innan hon kom, Ywonne, efter min underbara mormor, hennes gammelmormor. Min mamma, hennes mormor, heter Ywonne i mellannamn också.
Och så fick hon ett till mellannamn lite av slump faktiskt. Jag heter Karolina i mellannamn och hade namnsdag den dagen hon kom, 20/5. Så då får hon heta Karolina i mellannamn också, bara för att hon kom så lägligt :)

Så här har ni världens finaste Vilma Karolina Ywonne Brunström!


Vi har vetat ändå ett tag att det är Vilma hon ska heta, men man vill ändå prova det lite för sig själv först och se om man kommer på nått annat. Alla förslag har dock känts så tarvliga i jämförelse när vi innerst inne visste vad hon hette...

Så har vi upptäckt att alla de namn vi valt har namnsdag i maj. Först Karolina på hennes födelsedag 20/5, sen Vilma 26/5 och Ywonne 29/5!
Vad är oddsen? Det blir mycket kalasande i maj månad :)

Så idag säger jag grattis på namnsdagen till vår fina, kavata, sömniga och underbara dotter Vilma, lilla skrotmoset :)
Hurra hurra hurra hurra!



4 kommentarer:

Marie sa...

Grattis på namnsdagen Vilma, vilka fina namn du fått. :) Och grattis igen till mamma och pappa till en sån vacker dotter. :)

gammelmormor Ywonne sa...

Vilket underbart namn. Exakt så ser hon ut att heta. Jag blev mäkta stolt över hennes andra namn också. Puss till er alla.gammelmormor

Anonym sa...

Strålande, nu ser man att hon är en liten Vilma :-) och Olivers bästa kompis på gamla dagiset hette Vilma så han gillar det namnet, och det är ju ett plus om de ska hooka up i framtiden. El så kan de bli så där finfina vänner som känt varandra hela livet. Som en extra lillasyster liksom. Lilla Vilma <3 fin bild med <3
Kram Johanna

Farmor sa...

Grattis lilla Vilma får man väl säga. Trodde nog att det var det ni skulle välja.Kram till er alla.