22 oktober 2011

Bra lördag










Vi har spenderat dagen med familjen Stubbergaard. Först promenad ut till Djurgården, sen besök på Junibacken. Där har jag inte varit på minst 17 år. Tydligen skulle resten av Stockholms småbarnsföräldrar dit, trångt och stojigt, men trevligt ändå. Vilma kollade på alla människor, alla färger och lampor. Tror inte hon hängde med riktigt men hon vaknade från sin lilla tupplur precis när vi skulle åka sagotåget, och glodde på högtalaren där Astrid Lindgrens röst kom ifrån, bra tecken :)

Oliver hade kul, fastän han också var i yngsta laget. Han blev ofta nerpucklad av de större barnen och kanske inte hade koll på alla Astrids sagor, men men.. Det var bra att reka, nu vet vi. Vi kan åka igen om nått år :)

På Junibacken har de en fin bokhandel med massa böcker och skoj. Inte bara Astrids sagor utan mycket annat också. Jag vet att det finns många böcker att låna så jag har inte tänkt köpa några. Men den här gick faktiskt inte att motstå! :)


Vilma somnade som en klubbad säl 19.15, så åt jag och Christofer tacos och nu dör vi tacosdöden i soffan med en kopp te och några bitar choklad.

Kanondag!

Inga kommentarer: