26 oktober 2008

Lördag

Såja, en lugn stund över att blogga litegrann. Känns som att killarna varit här i en vecka typ...
Igårmorse steg vi upp kl 8 för att åka ut till killarnas hostel (de hade sovit på soffan i lägenheten iom att klockan blev så mycket) och hämta väskorna.
Drog in till Manhattan, åt frukost på Au Bon Pain, tillbaka hem till oss för duschning.
Sen Bourogh Hall, tog bussen till Ikea (utan att gå in) och åkte båten tillbaka. Bra view över både Frihetsgudinnan och Lower Manhattan. Vi gick på Wall Street, kikade på demonstration och trolleritricks.
Sen upp till Rockefeller Center, top of the rocks. Vilken utsikt. 70:e våningen, hela manhattan, Brooklyn i nattmörker, tusentals lampor. Det var verkligen en upplevelse!

Åkte till killarnas nya hostel, sen åkte vi mot Manhattan, med ändrade oss och hoppade av i Brooklyn. Hittade en bar, och hade en trevlig kväll :)

Idag är Gustav och Christofer på hockey, jag och Johan passade, så vi har varit hemma och slöat och sovit, medan det regnat och blåst vansinnigt ute.. Får se om vi vill åka in till Manhattan ikväll, det är ju lördag ändå, men riktigt risigt väder.

På måndag åker vi ut till New Jersey för att se på Coldplay, which is a dream come true!
Jag älskar Coldplay, speciellt nya skivan har jag lyssnat på otaliga gånger. Åh, det ska bli underbart kul!

Jo, om någon äger en (eller helst två) kattransportväskor som vi kan få låna den 7/1 vore det super. Helst av märket Sherpa bag. Måtten får inte överskrida 40x25x23 (väldigt viktigt).
Hör av er till hw87@telia.com!

/H

Inga kommentarer: