23 september 2008

Lyckan är fullständig

Idag har vi varit till Dube, en jongleringsaffär på Brodway 520.
Där fanns allt en jonglör/cirkusapa som Christofer kunde önska sig.
Dube är tydligen, för de som förstår sig på jonglering, best of the best.
Jongleringens Rolls Royce.

Christofer har köpt käglor (clubs) i blått, med silverhandtag (man får specialbeställa egna med egna färger). Det var kl 4 idag. Klockan är nu 7, och han har inte slutat le än...

Nöjd som tusan är han. Att beställa Dube-käglor i Sverige är dyrare än här såklart, det blir en frakt- och mellanhandskostnad. Att köpa dem här gör att man sparar några hundralappar.



Jag hittade en supernice affär, typ Forever 21 fast billigare och lite skräpigare, men rotar man nog mkt hittar man fynd. Köpte denna skjorta för 15 dollar (ca 85 kr).

En latemansfason man lätt kan dra på sig är kemtvätt. Vi lämnade in nästan 8 kg tvätt, hämtade ut det någon timme senare, tvättat, torktumlat och vikt för 13 dollar.

Man gör det inte varje gång kanske, men det är inte så mkt dyrare än att tvätta själv. Tvättmaskinen/torktumlaren kostar 2 dollar/st/gång, och i och med att man har olika sortes tvätt så blir det ju kanske tre maskiner/tumlare. Då är man uppe i 12 dollar, och då måste man sitta och vakta maskinerna, och det finns nästan inga stolar.
Så, nytvättade handdukar, underkläder och vanliga kläder för nästan ingenting...
Sweet.
Nu ska vi nog in till stan igen, träffa Elisabeth och hänga lite. Om jag nu Christofer nånsin kommer kunna slita sig från sina älskade käglor.
/H

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hejhej! Marie, Lubbes kusse här! :) Fick tips om eran NY blogg och självklart var jag ju tvungen att gå hit och läsa. Ni verkar ju ha det superkul! :) Ha en fortsatt bra resa/ Marie (http://rudies.blogg.se)

Anonym sa...

Tjena, ja nu ha lubbe blivit lycklig, funnit dom rätta och justa prylar för han, ja det blir en del smutstvätt, men jag ser att lägenheten ser mycket trevlig ut, jag hae ett hett tips på en COOL BAR i Manhattan, Adress: Highbar. 251 West 48th Street (near Eighth Avenue), New York City, Tel: +1 212 956 1300, jag vet inte kanske man måste beställa bord, skickar dig en mail, Vi hörs! Hälsningar/AB

Anonym sa...

vilken grym jävla stad! folk som tvättar åt en är ju the shit!

puss /kammen